Klubmodul henter siden
Bestyrelsens beretning for det forløbne år
Rasmus Salomon

  27.10.2016
  21:03
Kommer senere
Rasmus Salomon

  14.12.2016
  21:53

KBDK årsberetning 2016

Her ses en simpel version af årsberetningen, dog uden billeder, den ''''rigtige'''' version er den som er udsendt til medlemmerne og i øvrigt ligger under dokumenter i fanen ''Info KBDK''. Eller klik på linket herunder.

''Årsberetning''

Det er ved at være den tid på året, hvor vi skal afholde vores generalforsamling i KBDK (Kiteboarding Danmark) Hvis det er første gang du hører om det, kan du læse mere om, hvordan vores forening er drevet i vores vedtægter på kbdk.dk Jeg vil prøve kort at redegøre lidt for, hvad vi i KBDK har været involveret i gennem 2016.

Kontakt til de danske skovfogeder.

Vi besluttede på et bestyrelsesmøde i starten af 2016, at vi ville tage kontakt til de danske skovfogeder. Det ville vi for at gøre opmærksom på os selv, så vi på den måde øgede sandsynligheden for, at vi ville blive kontakte hvis der skulle opstå problemer på nogle af de danske strande. Vi fik rigtig god respons på brevet, og der blev afholdt flere møder rundt omkring i landet.

Her under kan du læse det brev vi sendte rundt.

Jeg skriver til dig på vegne af de danske kitesurferes organisation Kiteboarding Danmark (KBDK, www.kbdk.dk), for at invitere til, at Naturstyrelsen kontakter os, hvis du inden for dit distrikt oplever konflikter mellem kitesurfere og andre interesseorganisationer eller brugere af strandene. Erfaringsmæssigt kan konflikter f.eks. opstå ift. revision af reservatfredninger eller ændringer i bekendtgørelser, ligesom der fra tid til anden kan være lokale ønsker/hensyn fra lodsejere og grundejere.

KBDK har i mange tilfælde været med til at løse og undgå konflikter ved at indgå i forskellige fora om arealplanlægning – ikke mindst ved at benytte det stærke netværk KBDK har til de danske kitesurfere og ligeledes samarbejdet med Dansk Sejlunion og Friluftsrådet.

En kerneaktivitet for KBDK er at oplyse kitesurfere om hvor og hvordan, vi bedst kan bruge naturen omkring os. Nedenstående links viser to eksempler på dette arbejde.

Folderen ”Kitesurfing og Fugleliv” findes her: http://issuu.com/dansksejlunion/docs/kitesurfing_og_fugleliv/1?e=5804050/6062034

KBDK’s kort over områder med begrænsninger for kitesurfing findes her: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zaDxhP1Siedw.kdFxDkbX2SMw

Vi håber at du vender tilbage, hvis du oplever konflikter i dit distrikt.

Bank

Vi har valgt at skifte bankforbindelse til Jyske bank for at mindske vores gebyrer og andre omkostninger, som vi synes er relativt store ift. at vi er en forening.

Hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside med nyt design, som gerne skulle fremstå mere brugervenlig. Der mangler stadig nogle få rettelser, men vi håber, at I lettere kan finde rundt. Som noget nyt er der et Forum, hvor I som medlemmer kan skrive indlæg og deltage i debatter. Andre der ikke er medlem kan kun se, mens medlemmer både kan oprette nye ’tråde’ og deltage i generalforsamlingen og andre emner.

Natur

Igen i år bakkede vi op omkring den Danmarks Naturfredningsforening landsdækkende skraldeindsamling, ved at lave "KBDK tager skraldet" Hvor vi samarbejder om at få ryddet op på så mange af vores spots som muligt.

På dagen arbejdede vi igen sammen med Kitesurferen og Kitemekka. Kitesurferen hjælper med at vi kommer ud til så mange som muligt, Kitemekka bliver brugt til at koordinere selve indsamlingen.

Fredning

Christoffer Bundgaard valgte at tage sagen i egen hånd, og lavede dette kort, så alle let kan få et overblik over hvor der er fredning omkring et surfspot her i dk.

Se kortet på dette link Kortet vil KBDK på ingen måde tage æren for, men derimod opfordre alle til at byde ind, så vi sammen kan få det bedste mulighed forhold i DK.

Kampagne

KBDK er som bekendt medlem af Dansk Sejlunion, hvilket gør at du modtager deres medlemsblad. Ud over deres medlemsblad, så bruger KBDK også sejlunionen til at rådføre os med, i sager hvor vi brug for deres hjælp.

Vi har sammen med DS i år lavet en kampagne, hvor vi prøver at sætte fokus på vores spots. Herunder kan du se hvordan den så ud. (se under dokumenter)

Medlemsskab
Hvis du ikke er medlem af KBDK, så vil jeg lige her til sidst kort skrive lidt omkring hvad det koster, og hvad pengene bliver brugt til.

Det koster 150,- at være medlem af KBDK

100,- går direkte videre til Dansk Sejlunion.

30,- bliver brugt på betale det administrationsmodul vi bruger (hjemmeside, onlinebetaling og medlemsadministration). Med den holder vi styr på medlemmer, gør det muligt for jer at betale med Dankort, og melder betalinger til via PBS.

De ca. sidste 20,- bliver brugt til, hvis vi skal til møder eller andet, hvor der skal dækkes eksempelvis transportudgifter.

Håber mange af jer vil deltage, og hvis ikke du er medlem allerede, så håber jeg du melder dig ind. Desto flere vi er, desto lettere er det for os at få indflydelse på tungere sager. Dags dato har vi rundet de 181 medlemmer, men vi håber mange flere vil melde sig ind, så vi kan vise hvor mange vi i virkeligheden er...

Vi skal stå sammen, og vi har brug for dig!!

Rasmus Salomon

Formand for Kiteboarding Danmark.


Seneste nyheder

Kommende events