KBDK årsberetning 2019

Det er ved at være den tid på året, hvor vi skal afholde vores generalforsamling i KBDK (Kiteboarding Danmark) Hvis det er første gang du hører om det, kan du læse mere om, hvordan vores forening er drevet i vores vedtægter på kbdk.dk Jeg vil prøve kort at redegøre lidt for, hvad vi i KBDK har været involveret i gennem 2019.

Kitesurfing til OL 2024
I 2019 blev kitesurfing på racefoil en OL disciplin. Dansk Sejlunion har skaffet ressourcer til projektet. I den forbindelse har vi afholdt møder gennem 2019 sammen med DS og Danmarks Idrætsforbund. Resultatet blev at vi har inviteret alle foil interessenter til 2 møder. Det ene blev afholdt i Århus og et i København, hvor der til begge fremmødte omkring 50 sejlere og andre interesserede.
Vi havde forud for møderne, afstemt af fokus skulle ligge på bredden samt klubberne. Vores vision er at bruge ressourcerne på at få etableret miljøer, rundt om i landet hvor alle kan komme og foile regelmæssigt,
Vores mål er at miljøerne skal være forankret og selvbærende når der ikke er flere midler.

Omkring elitesejlerne er der allerede en struktur omkring Team Danmark som alle i princippet kan gøre brug af - Vi har samme med DS en opgave i at formidle dette da ikke så mange er klar over dette.

Du kan læse referatet fra mødet på vores hjemmeside og hos Dansk Sejlunion

http://www.sejlsport.dk/mere/kitesurfing/kitefoil-projekt-2019-2020


Kitetour

Vi startede ud med et tidligt stævne til LynX-Open, som de tidligere år havde ligget i juni, men i 2019 lå i maj. Vi var heldige med weekenden, og ud over at være del af et meget velplanlagt event, fik vi også sejlet, så vi havde gældende resultater i alle 3 rækker. Vi var derfor glade og optimistiske da vi om søndagen vendte snuden hjemad, og begyndt at se frem mod det næste mobile stævne.

Da vi nåede frem til vores næste mobile stævne, var vi så uheldige at vi ramte en weekend med lyn og torden og meget tvivlsomme vindforhold. Det endte desværre med at vi ikke kunne afvikle stævnet, og eftersom vi havde gældende resultater i fra første stævne, gik det mobile Danmark stævne ud. Det betød at vi nu kun havde Waterz tilbage for at få ændret på ranglisten. På linket herunder kan du læse mere om waterz, og om hvordan det hele endte, deri ligger der også en video fra stævnet.

https://spark.adobe.com/page/dNTX9YYnWw95f/?fbclid=IwAR0u_L_3jBmMhyb7wAuYh5hgTIXwdWXge0RabR1YBvdoY4CyaEgfQmyHQQQ

 
IMG_1355

Ny medlemsapp            

Fra mobilen kan du nu som medlem logge ind og se de fleste oplysninger om dit
medlemskab, vise og printe gyldigt medlemskort, se dine stævnetilmeldinger, læse mails osv. 
Download ’klubmodul’ appen og log på.


Har du glemt dine login oplysninger kan du altid bede om ny kode via hjemmesiden.

 

  Årsmedlemsskab og kontingent
Næste årlige kontingenttræk flyttes til 1. marts 2020 således at det harmonerer mere med,
hvornår de fleste kitesurfere ‘skruer’ op for sejlaktiviteten i de hjemlige farvande.
Således går medlemskabet fra 1. marts til slut februar. 

Så for nuværende medlemmer, der har betalt for 2019, gælder medlemskabet helt frem til 1. marts 2020.


Medlemsskab

Hvis du ikke er medlem af KBDK, så vil jeg lige her til sidst kort skrive lidt omkring hvad det koster, og hvad pengene bliver brugt til.

Det koster 150,- at være medlem af KBDK

100,- går direkte videre til Dansk Sejlunion.
30,- bliver brugt på betale det administrationsmodul vi bruger (hjemmeside, onlinebetaling og medlemsadministration). Med den holder vi styr på medlemmer, gør det muligt for jer at betale med Dankort, og melder betalinger til via PBS.
5,- går til udgifter ifm. Bank/renteudgifter og gebyrer som erhvervskunde.
10,- går til medlem af IKA. International Kiteboarding Association.
De ca. sidste 5,- bliver brugt til, hvis vi skal til møder eller andet, hvor der skal dækkes eksempelvis transportudgifter.


Hvis ikke du er medlem allerede, så håber jeg du melder dig ind. Desto flere vi er, desto lettere er det for os at få indflydelse på tungere sager. Dags dato har vi rundet de 171 medlemmer, men vi håber mange flere vil melde sig ind, så vi kan vise hvor mange vi i virkeligheden er...


Vi skal stå sammen, og vi har brug for dig!!


Rasmus Salomon

Formand for Kiteboarding Danmark.
Seneste nyheder

Kommende events