Klubmodul henter siden
Kitetour - Mobilt Danmark
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

3. Kitetour stop d. 7. - 9. august – Mobilt Danmark – Q rækken, Freeride og Freestyle.

Mere info kommer når vi nærmer os stævnet

Ved de mobile stævner ligger lokaliteten ikke fast. Inden konkurrencen er et område udvalgt, f.eks. Fyn, Jylland eller Sjælland, og dagen før konkurrencestart vil lokaliteten af stævnet fremgå på kitetour.dk. Ved de mobile stævner er konkurrencen i højsædet og det sted der kan levere de bedste forhold vælges. Såfremt vejrudsigten ikke lover vind vil stævnet blive aflyst, og da der ikke er brugt penge på at arrangere stævnet, refunderes stævnebetalingen. Stævnet bliver aflyst for en dag af gangen. Det vil sige, at fredag før kl. 18, bliver det meldt ud, om vi sejler lørdag. Hvis vi ikke sejler lørdag, vil der lørdag før kl. 18 blive meldt ud om der sejles søndag.

Hvis det uheldige skulle ske, at vi sætter stævnet i gang, og dommer, materiel, kameramand osv., er kørt afsted hjemmefra, men der alligevel ikke kommer vind nok, kan vi i dette tilfælde ikke refundere de indbetalte penge.

Info om de 3 rækker

Lige så længe kitetouren her eksisteret har der været en A, B og en Q række. 2020 er året hvor der bliver ændret en smule på det. Grunden til denne ændring, at vi har fået et forslag fra en sejler, som er så godt, at vi naturligvis vil lave den ændring.
Fra i år har vi ikke længere en A, B og Q række på kitetouren, men vi har i stedet for en Freestyle række for alle de danske freestylere derude, både drenge og piger.
Vi har en freeride række, for alle dem som elsker freeride, igen både for piger og drenge. Vi holder dog fast i lidt af det gamle, og fortsætter med at have en Q række som kun er for pigerne.

Tanken er at vi fra i år har 3 række som er lige stillet, tanken er at det er lige så prestigefyldt at vinde en af de 3 rækker. Vi gør op med tanken om at det er bedre at vinde A rækken frem for B rækken eller Q rækken.

Vi har nu 3 rækker som konkurrerer i 3 forskellige discipliner, som er sidestillet.

Angående bedømningen bliver der ikke de store ændringer, Freestyle rækken bliver bedømt som A rækken blev gjort. I Freeride rækken, er det stadigvæk Overall impression som vægter højest, og der er fortsat ikke point for at lave trick som indeholde et pass i luften, dissse trick hører til i freestyle rækken. Q rækken vil også blive bedømt lige som vi har gjort de tidligere år.

Vel mødt :-) 

Kitetour Crew


Tilmeldte
0 /200
Tilmeldingsfrist
01.08.2021
Tidspunkt
07.08.2021 kl. 08.00 - 08.08.2021 kl. 16.00
Sted
mobilt hele Danmark
Freestyle deltager
Freeride deltager
Q rækken deltager
Total
Ved sejllads med kitetourbåd dækker min forsikring*:

Seneste nyheder

Kommende events