Klubmodul henter siden
Kitetour - Mobilt Danmark
Tilmeldingsfrist er overskredet

 3. Kitetour stop d. 7. - 8. august – Mobilt Danmark – Q rækken, Freeride og Freestyle.

Da vi kun har sejlet et stævne i år med resultater, bliver vores reserveweekend også taget i brug. Men da vi har resultater i alle rækker, indsnævre vi området som vi tager i brug.

Ved de mobile stævner ligger lokaliteten ikke fast. Inden konkurrencen er et område udvalgt, f.eks. Fyn, Jylland eller Sjælland, og dagen før konkurrencestart vil lokaliteten af stævnet fremgå på kitetour.dk. Ved de mobile stævner er konkurrencen i højsædet og det sted der kan levere de bedste forhold vælges. Såfremt vejrudsigten ikke lover vind vil stævnet blive aflyst, og da der ikke er brugt penge på at arrangere stævnet, refunderes stævnebetalingen. Stævnet bliver aflyst for en dag af gangen. Det vil sige, at fredag før kl. 18, bliver det meldt ud, om vi sejler lørdag. Hvis vi ikke sejler lørdag, vil der lørdag før kl. 18 blive meldt ud om der sejles søndag.

Hvis det uheldige skulle ske, at vi sætter stævnet i gang, og dommer, materiel, kameramand osv., er kørt afsted hjemmefra, men der alligevel ikke kommer vind nok, kan vi i dette tilfælde ikke refundere de indbetalte penge.

Jylland går vi ikke længere op end Ringkøbing Fjord. Vi vil jagte det flade vand, da vores sidste stævne ofte ender ude i Vesterhavet.

Vejrudsigten skal være så god, at vi vurderer, at vi kan afvikle stævnet på en dag. Har vi ikke en vejrudsigt som lover stabil vind hele lørdagen eller søndagen, sætter vi ikke stævnet i gang. Vi vægter fladt vand og stabil vind til dette stævne.
Vi vil fredag d. 6 august senest kl. 18, melde ud om stævnet lørdag bliver til noget, og hvor vi evt. mødes. Vi vælger det sted hvor vind og forhold vurderes at blive bedst. Hvis muligt vælger vi et sted på Fyn, da det ligger centralt i Danmark. Vi krydser fingre for 10m/s fra vest, så vi endnu engang kan få et konge stævne på Fyn.

 

Stævnet vil komme til at fungere som et normalt mobilt stævne, læse mere om det herunder. Eneste store forskel er at vi ikke endnu har lagt os fast på om vi sejler, Jylland, Sjælland eller på Fyn. Video fra sidste stævne på spot x  https://www.youtube.com/watch?v=3_JiVnk2dTE&t=45s

Info om de 3 rækker

Lige så længe kitetouren her eksisteret har der været en A, B og en Q række. 2020 er året hvor der bliver ændret en smule på det. Grunden til denne ændring, at vi har fået et forslag fra en sejler, som er så godt, at vi naturligvis vil lave den ændring.
Fra i år har vi ikke længere en A, B og Q række på kitetouren, men vi har i stedet for en Freestyle række for alle de danske freestylere derude, både drenge og piger.
Vi har en freeride række, for alle dem som elsker freeride, igen både for piger og drenge. Vi holder dog fast i lidt af det gamle, og fortsætter med at have en Q række som kun er for pigerne.

Tanken er at vi fra i år har 3 række som er lige stillet, tanken er at det er lige så prestigefyldt at vinde en af de 3 rækker. Vi gør op med tanken om at det er bedre at vinde A rækken frem for B rækken eller Q rækken.

Vi har nu 3 rækker som konkurrerer i 3 forskellige discipliner, som er sidestillet.

Angående bedømningen bliver der ikke de store ændringer, Freestyle rækken bliver bedømt som A rækken blev gjort. I Freeride rækken, er det stadigvæk Overall impression som vægter højest, og der er fortsat ikke point for at lave trick som indeholde et pass i luften, dissse trick hører til i freestyle rækken. Q rækken vil også blive bedømt lige som vi har gjort de tidligere år.

Vi dyster i 3 følgende rækker, hvor det koster 200 kr. at stille op.
Freestyle række for alle de danske Freestylere derude, både drenge og piger.
Freeride række, for alle dem som elsker Freeride, både for drenge og piger.
Q rækken som kun er for pigerne.

Vi krydser fingre for at vi får en konge stævne på fladt vand...

Kitetour Crew

 

Tilmeldte
35 /200
Tilmeldingsfrist
01.08.2021
Tidspunkt
07.08.2021 kl. 08.00 - 08.08.2021 kl. 16.00
Sted
mobilt hele Danmark

Seneste nyheder

Kommende events