Klubmodul henter siden
Kitetour - Mobilt Fyn og sydlige Jylland
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kitetour 1. stop d. 15. og 16. maj 2021

Vi nærmer os nu det 1. stop på dette års Kitetour, som i år er et mobilt stævne, denne gang med udgangspunkt på hele Fyn. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os så er der lagt op til et klasse stævne!

Hvis der mod alle odds ikke skulle være vind på Fyn, har vi i år igen udvidet stævneområdet til også at dække den sydlige del af Jylland. Det vil sige, at vi kan benytte alt syd for Blåvand, ned til den dansk tyske grænse.

Fra sidste år havde vi ikke længere en A, B og Q række på kitetouren, men vi har i stedet for en Freestyle række for alle de danske freestylere derude, både drenge og piger. Vi har en freeride række, for alle dem som elsker freeride, igen både for piger og drenge.
Vi holdte dog fast i lidt af det gamle, og fortsætter med at have en Q rækker som kun er for pigerne.

Angående bedømningen bliver der ikke de store ændringer, Freestyle rækken bliver bedømt som A rækken blev gjort. I Freeride rækken, er det stadigvæk Overall impression som vægter højest, og der er fortsat ikke point for at lave trick som indeholde et pass i luften, dissse trick hører til i freestyle rækken. 
Q rækken vil også blive bedømt lige som vi har gjort de tidligere år..

Prisen er som sædvanligt 200 kr. for de 3 rækker + 150 for årsmedlemsskab af KBDK (da der i de gældende retningslinjer for foreningsidræt og arrangementer kræves at man skal være medlem af en forening for at deltage. Læs mere på Kulturministeriet

Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9.30 på det valgte spot.

Hvis det er lørdag vi sejler, vil vi forsøge at lave noget aftensmad samlet, i det område hvor vi har sejlet. Er det kun søndag regner vi med at folk hellere vil hjem, så ingen fællesspisning der. Vi kommer med flere oplysninger om aftensmad til skippermødet.

Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 14 Maj kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses om lørdagen. Lørdag d. 15. maj, senest kl. 18, tager vi stilling til om vi sejler søndag.

Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200kr.,- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.

Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne.

Mvh

Kitetourteamet 

Tilmeldte
0 /200
Tilmeldingsfrist
09.05.2021
Tidspunkt
15.05.2021 kl. 08.00 - 16.05.2021 kl. 16.00
Sted
Fyn/Sydlige Jylland
Freestyle deltager
Freeride deltager
Q rækken deltager
Total
Ved sejllads med kitetourbåd dækker min forsikring*:

Seneste nyheder

Kommende events