Klubmodul henter siden
Kitetour - Waterz DM

DM - Waterz 2020 – årets største vandsportsevent

Vi nærmer os nu d. 5. - 6.  september, hvor det 4. stop på dette års Kitetour skal afvikles. Vi har været så heldige at igen få lov til at lægge vejen forbi Waterz. Vi kommer til at være ved Westwind Syd, eller i Sydmolen ved Vesterhavet, og kommer til at afvikle alt på en bane hvis mulig.

Hvis vi bliver færdig med at sejle lørdag, vil vi afholde præmieoverrækkelse til festen om aftenen, eller bliver det på stranden.
Det kan også blive aktuelt at vi sejler om søndagen, hvis det ikke var muligt at afvikle hele stævnet om lørdagen.

Prisen er som sædvanligt 200 kr. For at deltage i Freeride, Freestyle eller Q rækken.

Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9 et sted i Hvide Sande. (afhænger af vinden, vi sender en sms og skriver det i begivenheden hvor vi mødes)

WATERZ festen d. 5 sep… noget du absolut ikke vil gå glip af - festen er desværre aflyst pga Covid-19

Dette er den fest, du ikke vil gå glip af - vi opgraderer fra tidligere år - vi kommer til at være indenfor hvor det er varmt, der vil være god musik, flere barer, flere mennesker, mere kærlighed ...!??

Menuen bliver?? Bliver meldt ud senere sammen med et link til tilmeldingen.

 

Læs mere om de 3 rækker her:

Lige så længe kitetouren her eksisteret har der været en A, B og en Q række. 2020 er året hvor der bliver ændret en smule på det. Grunden til denne ændring, at vi har fået et forslag fra en sejler, som er så godt, at vi naturligvis vil lave den ændring.
Fra i år har vi ikke længere en A, B og Q række på kitetouren, men vi har i stedet for en Freestyle række for alle de danske freestylere derude, både drenge og piger. Vi har en freeride række, for alle dem som elsker freeride, igen både for piger og drenge.
Vi holder dog fast i lidt af det gamle, og fortsætter med at have en Q rækken som kun er for pigerne.

Tanken er at vi fra i år har 3 række som er lige stillet, tanken er at det er lige prestigefyldt at vinde en af de 3 rækker. Vi gør op med tanken om at det er bedre at vinde A rækken frem for B rækken eller Q rækken.

Vi har nu 3 rækker som konkurrer i 3 forskellige discipliner, som er sidestillet.

Angående bedømningen bliver der ikke de store ændringer, Freestyle rækken bliver bedømt som A rækken blev gjort. I Freeride rækken, er det stadigvæk overall impression som vægter højest, og der er fortsat ikke point for at lave trick som indeholde et pass i luften, dissse trick hører til i freestyle rækken. Q rækken vil også blive bedømt lige som vi har gjort de tidligere år..

Husk at det altid er gratis at komme ud og kigge på.

Vi glæder os til en fed weekend.

Seneste tilmelding er søndag den 30. August kl. 24.00.

Mvh

Kitetour Crew

Tilmeldte
27 /200
Tilmeldingsfrist
30.08.2020
Tidspunkt
05.09.2020 kl. 08.00 - 06.09.2020 kl. 16.00
Sted
Waterz, Hvide Sande
Freestyle deltager
Freeride deltager
Q rækken deltager
Total
Ved sejllads med kitetourbåd dækker min forsikring*:

Seneste nyheder

Kommende events