Klubmodul henter siden
Kitetour - Mobilt Danmark

3. Kitetour stop d. 8. - 9. august – Mobilt Danmark – Q rækken, Freeride og Freestyle.

Stævnet vil komme til at fungere som en normalt mobilt stævne, læse mere om det herunder. Eneste store forskel er at vi ikke endnu har lagt os fast på hvor i Danmark vi kommer til at være. Vi vil fredag d. 7 August senest kl. 18, melde ud om stævnet lørdag bliver til noget, og hvor vi evt. mødes. Vi vælger det sted hvor vind og forhold vurderes at blive bedst. Hvis muligt vælger vi et sted på Fyn, da det ligger centralt i Danmark. Men er der kun vind i Thy, så er det der vi ender. Vi krydser fingre for 10m/s fra vest, så vi endnu engang kan få et konge stævne på Fyn. Da vi i år måtte aflyse et stævne på Sjælland, vil vi ved dette stævne skæve mod øst for at se om vi kan give sjælland et stævne til august. Men det er de gode surfforhold som vi prioriterer højst. 

Video fra sidste år på spotx
https://www.youtube.com/watch?v=3_JiVnk2dTE&t=45s

Info om de mobile stævner

Ved de mobile stævner ligger lokaliteten ikke fast. Inden konkurrencen er et område udvalgt, f.eks. Fyn, Jylland eller Sjælland, og dagen før konkurrencestart vil lokaliteten af stævnet fremgå på kitetour.dk. Ved de mobile stævner er konkurrencen i højsædet og det sted der kan levere de bedste forhold vælges. Såfremt vejrudsigten ikke lover vind vil stævnet blive aflyst, og da der ikke er brugt penge på at arrangere stævnet, refunderes stævnebetalingen. Stævnet bliver aflyst for en dag af gangen. Det vil sige, at fredag før kl. 18, bliver det meldt ud, om vi sejler lørdag. Hvis vi ikke sejler lørdag, vil der lørdag før kl. 18 blive meldt ud om der sejles søndag.

Hvis det uheldige skulle ske, at vi sætter stævnet i gang, og dommer, materiel, kameramand osv., er kørt afsted hjemmefra, men der alligevel ikke kommer vind nok, kan vi i dette tilfælde ikke refundere de indbetalte penge.

Info om de 3 rækker

Lige så længe kitetouren her eksisteret har der været en A, B og en Q række. 2020 er året hvor der bliver ændret en smule på det. Grunden til denne ændring, at vi har fået et forslag fra en sejler, som er så godt, at vi naturligvis vil lave den ændring.
Fra i år har vi ikke længere en A, B og Q række på kitetouren, men vi har i stedet for en Freestyle række for alle de danske freestylere derude, både drenge og piger.
Vi har en freeride række, for alle dem som elsker freeride, igen både for piger og drenge. Vi holder dog fast i lidt af det gamle, og fortsætter med at have en Q række som kun er for pigerne.

Tanken er at vi fra i år har 3 række som er lige stillet, tanken er at det er lige så prestigefyldt at vinde en af de 3 rækker. Vi gør op med tanken om at det er bedre at vinde A rækken frem for B rækken eller Q rækken.

Vi har nu 3 rækker som konkurrerer i 3 forskellige discipliner, som er sidestillet.

Angående bedømningen bliver der ikke de store ændringer, Freestyle rækken bliver bedømt som A rækken blev gjort. I Freeride rækken, er det stadigvæk Overall impression som vægter højest, og der er fortsat ikke point for at lave trick som indeholde et pass i luften, dissse trick hører til i freestyle rækken. Q rækken vil også blive bedømt lige som vi har gjort de tidligere år.

Vel mødt :-) 

Kitetour Crew


Tilmeldte
26 /200
Tilmeldingsfrist
02.08.2020
Tidspunkt
08.08.2020 kl. 08.00 - 09.08.2020 kl. 16.00
Sted
mobilt hele Danmark
Freestyle deltager
Freeride deltager
Q rækken deltager
Total
Ved sejllads med kitetourbåd dækker min forsikring*:

Seneste nyheder

Kommende events