Klubmodul henter siden
Indkommende forslag 2020
Rasmus Salomon

  22.02.2021
  21:40

1. Jeg synes der skal arbejdes aktivt for at gøre kitesurfing mere sikkert ved at oplyse om, at INGEN bør kitesurfe uden at have været på kursus først hos en ICO instruktør.

Vi er alt for mange på vandet og niveauet er blevet markant lavere under corona tiden. Mange kan ikke launche en kite eller lave body drag. Sporten et blevet farligere med flere mennesker på vandet og mindre plads til fejl. Nogle risici kan ikke undgås men mange er pga. uvidenhed.

2. Der arbejdes aktivt for at oplysninger om fredning (beskyttede) og sejlbare områder deles. Unionen arbejder aktivt for oplysning og skiltning på relevante strande og kontakter myndighederne.

Google har også et interaktivt kort som viser fredede områder ved kysterne, som ICO instruktører også kan informere om. Det skabes en centraliseret hjemmeside/link med oplysninger.

3. Der arbejdes på en specifik og konkret hjemmeside til kitesurfing på engelsk, hvor man informerer om tips, tricks og kurser.

I stil med kitesurferen, som desværre er overtaget/overløbet af Facebook, som er mere useriøst og uegnet til at oplyse folk om eksempelvis relevante kurser og fredninger.

 
KBDKs svar er efter vores bestyrelsesmøde følgende:
 

o Vi synes det er nogle gode iagttagelser, vi er allerede en del af den officielle uddannelse, som bliver drevet af DS.
Vi har på KBDK et kort som let giver overblikket over fredning og sejlladsforbud, og mener ikke at vi kan gøre det bedre.
Angående en side på engelsk, er det ikke noget vi kan prioritere at få stablet på benene lige pt.

 
 

Seneste nyheder

Kommende events