Ny Bade- og kajakbro ved Sylten

Vi er i KBDK og herunder Dansk Sejlunion opmærksom på, at der er en høring i gang om en ny bade- og kajakbro ved Dragør Sydstrand ud for stikvejen. Vi er helt tilbage til august blevet gjort opmærksom på forløbet, og har løbende været i dialog med DS angående projektet.


Vi har i KBDK bestyrelse været ude og spørge lokale brugere af spottet ”Sylten” hvor broen kommer til at ligge. Det er vores/deres vurdering, at den ikke kommer til at gøre spottet mere eller mindre farligt end hvad det er i forvejen (lavt, mange sten osv).
Vi vil også gerne være lidt mere åbne over for andres interesser, og synes derfor ikke at broen har så stor en indvirkning på spottet, så det kræver, at vi går imod den. Ved denne handling viser vi, at vi godt kan give hinanden plads i naturen, uden at gøre enekrav på alle områder vi ønsker at bruge. Det sammen kunne vi ønske at vores kære medmennesker fra. f.eks. DOF engang imellem udviste os, når de hver gang de får muligheden går imod kitesurf/surfere generelt.

Herunder kan du læse mere om projektet.
https://www.dragoer.dk/vores-kommune/nyt-fra-dragoer-kommune/nyheder/ny-hoering-bade-og-kajakbro-ved-dragoer-sydstrand-ud-for-stikvejen/


Mvh KBDK Crew.

Seneste nyheder

Kommende events